Kvinne, 27 år

Laser, tunge øyelokk

Jeg er en jente på 27 år som vil fortelle om min erfaring med Novelaklinikken. Jeg har fra tidlig tenårene hatt store komplekser for mine medfødte tunge øyelokk. Jeg så alltid svært streng og trøtt ut, dette gikk veldig inn på meg. Jeg kunne aldri ha på meg øyenskygge som andre på min alder og de få gangene jeg tok motet til meg og oppsøkte kirurger som tok øyelokksoperasjon ble jeg avvist. Dette knuste meg og gjorde at selvtillitten min sank. Etter tre avisninger fra diverse plastiske kirurger tenkte jeg at jeg kanskje bare måtte lære med å leve med mine tunge øyelokk inntill jeg en dag kom over en artikkel som omtalte Skin Medical Clinic i et magasin som tilfeldigvis lå på pauserommet på jobben min.

Jeg la tanken om å ta kontakt fra meg, og omsider bestemte jeg meg for å bare ringe å høre om de ville sette meg opp til en konsultasjon. Nervøs var jeg, men nervøsiteten slapp tak i meg da en hyggelig resepsjonist tok opp telefonen. Hun fortalte meg om laser-inngrepet de hadde å tilby, og at det sikkert ville la seg gjøre at jeg kunne ta å fikse på øyelokkene mine, det viktigste var at jeg kom på konsultasjon så de kunne se på meg- og konsultasjonstime bestilte jeg.

På konsultasjonsdagen møtte jeg opp, og merket jeg igjen var nervøs, ettersom jeg allerede var avvist ett par ganger tidligere hos andre kirurger. Men dette møtet viste seg å være veldig positivt. Jeg snakket med Dr. Nikolai Paus Grova som var veldig jordnær, besvarte alle mine spørsmål og sa at han hadde en ledig time til å gjøre operasjonen rett etter konsultasjonen.

Laserbehandlingen ble gjort og jeg begynte å se det fine resultatet etter to små uker, etterhvert som tiden har gått ( nå har det gått snart 4 mnd siden jeg tok laserbehandlingen) så har jeg sett enda bedre forbedringer.

Jeg kan virkelig anbefale Novelaklinikken, de er profesjonelle, FLINKE, og gir det det du forventer av resultat. For mitt vedkommende så har laserbehandlingen gjort at jeg har fått selvtillitten min tilbake, og kjempefornøyd er jeg!

Fornøyd jente 27 som endelig har fått selvtilliten tilbake.

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg