Få et innblikk i andres opplevelser hos Novelaklinikken

image

Kvinne, 54 år

Smartlipo, mage/flanke og redusert kolesterol

Etter at jeg stumpet røyken for noen år siden, raste kiloene på. Jeg tok grep og gikk turer og mosjonerte men ingenting hjalp. Jeg leste om Smartlipo og bestemte meg for å ta en konsultasjonstime ved Novelaklinikken på Skøyen. Her ble jeg veldig godt mottatt og under samtalen ble jeg godt orientert om hele prosessen.

Les mer

image

Kvinne, 51 år

Smartlipo, fettfjerning

Jeg er en "jente" på 51 år.  Har i mange år slitt med noen problemområder på kroppen min.  Dette er store ryggputer, overarmer, og lår. Dette er noe jeg har forsøkt å få vekk med sunt kosthold, trening og alt man kan komme på av kremer etc. etc, uten at dette har gitt resultater. Så tenkte jeg at nå må jeg må prøve å finne noe som virker for disse områdene. Googlet litt og fant Novelaklinikken på Skøyen. 

Les mer

image

Kvinne, 27 år

Laser, tunge øyelokk

Jeg har fra tidlig tenårene hatt store komplekser for mine medfødte tunge øyelokk. Jeg så alltid svært streng og trøtt ut, dette gikk veldig inn på meg. Jeg kunne aldri ha på meg øyenskygge som andre på min alder og de få gangene jeg tok motet til meg og oppsøkte kirurger som tok øyelokksoperasjon ble jeg avvist. 

Les mer

image

Mann, 36 år

Smartlipo, fettfjerning

Etter å ha vurdert en tid om jeg skulle gjøre noe med den evinnelige bilringen som, uansett hvor mye jeg har forsøkt, syntes å forbli standhaftig på sin plass, bestemte jeg meg for å få hjelp til å fjerne den. Jeg hadde sett et innslag på TV om Smartlipo, og resultatet innslaget viste syntes forlokkende. Jeg googlet temaet en del og bestemte meg rimelig kjapt for å få gjort inngrepet.

Les mer

image

Kvinne, 52 år

Smartlipo, fettfjerning

Jeg har fått fjernet noen små puter i midjen, på underarmene og på lårene og føler meg mye flottere. Når man begynner å bli voksen og har hatt tre svangerskap setter det noen spor. Vekten var godt innenfor det normale og jeg har alltid vært en ivrig mosjonist. Men ingen øvelser eller slankekur fikk bukt med disse "depotene".

Les mer

image

Mariann, 28 år

Smartlipo

Jeg er ung men var likevel sikker på de forbedringene jeg ville gjøre. De kompleksene jeg hadde var der og hadde vært der lenge. Mitt problem var ikke at jeg ikke visste hva jeg ville, men tanken på å ikke bli tatt i mot med forståelse av hva det var jeg følte. For det er jo det det går på. Jeg var i mitt hode for ung, for slank og alle de andre tenkelige meningene man setter seg etter endeløse konsultasjoner hos andre som mente at jeg burde vente til jeg ble "godt voksen".

Les mer

image

Kvinne, 58 år

Smartlipo

Jeg er en kvinne på 58 som fikk foretatt Smartlipo to ulike steder på kroppen. Jeg ble meget godt ivaretatt på klinikken både før og etter inngrepene. Opplevde å få god informasjon av lege og annet helsepersonell og ble godt fulgt opp i uker og måneder etterpå.

Les mer

image

Mann, 48 år

Smartlipo, fettfjerning

Jeg har i mange år gått og tenkt at jeg skulle ha gjort noe med mine "love handels" Jeg er nok litt arvelig belastet med å ha litt ekstra fett rundt magen og på hoftene. Jeg ser hvordan min far har samme kroppsfasong og det har vært lett å se hvordan jeg kommer til å se ut når jeg blir eldre. Jeg har flere ganger søkt på nett og spurt meg litt for når det gjelder muligheter for å få gjort noe med problemet mitt, men jeg har liksom aldri turt å ta det siste steget.

Les mer

image

Kvinne, 23 år

Smartlipo

Jeg vil bare si at jeg er utrolig fornøyd med hvordan magen og ikke minst hvordan keisersnittet mitt sier ut. Det har gitt meg en ny hverdag, mye glede og en inspirasjon for å kunne starte på nytt med å være sunn. Jeg har gått ned 2kg, kjempe fornøyd.

Les mer

image

Irlin, 24 år

Laser, tunge øyelokk

Jeg ønsket å fjerne overskuddshud som hang ned over øyelokkene, som på mange er pent og gir sterk karakteristisk utseende - men som for enkelte hemmer sminkemuligheter og synsfelt. Jeg personlig likte det bare ikke - eller- jeg likte det ikke på meg selv. Jeg gikk konstant med hevede øyebryn i håp om en mer "åpent" blikk.

Les mer

image

Kvinne, 69 år

Smartlipo, brystreduksjon

Jeg har i mange år hatt store og tunge bryster, og i den forbindelse brukte jeg spesialbysteholder med brede stropper, men fikk likevel dype groper i skuldrene. Dette var så plagsomt, at jeg lot meg friste av at det var mulig å fjerne fett i dem med Smartlipo laserteknikk.

Les mer

image

Kvinne, 55 år

Smartlipo, fettfjerning

Anbefaling SMARTLIPO! Jeg har født tre barn, og siste for snart 25 år siden. Siden den gang har jeg slitt med overheng av fett på magen. Dette har gitt meg til tider store sår som har skapt store ubehag for meg. Men man prioriterer ikke seg selv med små barn, og snart var de store, og likevel prioriterte jeg ikke meg selv.

Les mer

image

Kvinne, 42 år

Smartlipo

Vi tilbyr et komplett behandlingskonsept innen moderne laserbehandlinger, figurforming, hudterapi og permanent makeup i tillegg til ortopedi. Gjennom en kombinasjon av det aller siste innen moderne teknologi og virkningsfulle spesialiserte kremer, sørger vi for å gi våre kunder et optimalt resultat. Velkommen til oss!

Les mer

image

Kvinne, 72 år

Smartlipo, brystreduksjon

Etter diverse bedøvende/avslappende tabletter ca. 15 minutter før inngrepet, ble brystene bedøvet med vann sprøytet inn flere steder for å lage kanaler. Litt vondt noen få steder, men tannlegen er verre etter min mening. Deretter brukte Dr. Grova laser i tunnelene for å varme opp og gjøre fettet flytende før utsuging. Absolutt ikke vondt. Det ble sydd et sting i fire inngangshull, jeg fikk plaster på sårene, deretter stramt elastisk bind 2-3 ganger rundt brystene.

Les mer

Våre behandlinger

/static/3bf56b938ffae4dd14347d2041fbd4ec/hud.png

Hud

Effektive og tilpasset behandlinger for din hud.

Les mer

/static/e641e3b8097e4a5d524c2eb33693750e/figur.png

Figur

Skånsomme behandlinger for din figur og hudhelse.

Les mer

/static/4dd83963d7c6f302d26faf43c3b3b681/ansikt.png

Ansikt

Trygg, skånsom og effektiv ansiktsbehandling.

Les mer

/static/0b0cde7bcce8e43feced1b72744097bb/medicinsk-behandling.png

Medisinsk behandling

Skånsomme løsninger for medisinske utfordringer.

Les mer

Hvem er Novelaklinikken?
Novelaklinikken er en ledende skjønnhets- og medisinsk klinikk i Norge. Vi tilbyr høykvalitetsbehandlinger utført av erfarne og kvalifiserte fagfolk. Vi er opptatt av å gi våre kunder en trygg og behagelig opplevelse.

Les mer
Hva er rutinene for en konsultasjon?
En konsultasjon er det første trinnet i å bestemme om en kosmetisk behandling er riktig for deg. Under konsultasjonen vil du møte med en av våre behandlere, som vil diskutere dine mål og vurdere dine behov. Behandleren vil også utføre en fysisk undersøkelse for å sikre at du er en kandidat for behandlingen.
Her er en oversikt over hva du kan forvente under en konsultasjon:
En samtale med behandleren: Behandleren vil diskutere dine mål og forventninger til behandlingen. De vil også stille deg spørsmål om din helsehistorie og tidligere kosmetiske behandlinger.
Hva tilbyr dere av behandlinger?
Vi tilbyr et bredt utvalg av kosmetiske og medisinske behandlinger, inkludert:

- Hudbehandlinger: Hudterapi, Micro-tox, hudsliping, hårfjerning med laser, fjerning av blodkar, pigmentfjerning, fjerning av hudutvekst, laserfjerning av tatoveringer, ZO Skin Health, Green Peel

- Figurbehandlinger: Smartlipo, cellulitt, frysebehandling med Cooltech, figurforming

- Ansiktsbehandlinger: Trådløft, tunge øyelokk - Co2 laser, hudfornying med laser, kosmetiske injeksjoner, filler, Micro-tox, hårfjerning med laser, permanent makeup

- Medisinske behandlinger: Øyelokkplastikk, ortopedi/idrettsmedisin, åreknuter
Er dere sertifisert?
Ja, alle våre behandlere er sertifisert i de behandlingene de utfører. De har gjennomgått omfattende trening og har erfaring med å utføre disse behandlingene på en sikker og effektiv måte.
Hvordan bestiller jeg en time for konsultasjon?
For å bestille en time for konsultasjon hos Novelaklinikken, har du flere alternativer:

Telefon:
Ring oss på 21 64 06 00.

E-post:
Send en forespørsel til post@novelaklinikken.no.

Online booking:
Besøk Novelaklinikkens nettside.
Klikk på "Bestill time"-knappen, som finnes i øvre høyre hjørne av nettsiden.
Logg inn med din e-postadresse eller mobilnummer. Dette gjelder også om du er en ny bruker.

Velg ønsket avdeling og behandlingstype.
Bruk søkefunksjonen for å finne tilgjengelige tider.
Velg dato og klokkeslett som passer deg.
Bekreft din time ved å klikke på "Bestill time"-knappen.

Når du bestiller en time, enten via telefon, e-post eller online, må du oppgi følgende informasjon:

Ditt navn.
Valg av klinikk.
Telefonnummer.

Etter bestillingen vil vi bekrefte din time og sende deg ytterligere informasjon om konsultasjonen.

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg

Våre klinikker

Novelaklinikken Bygdøy Allé
Bygdøy Allé 51A, 0256 Oslo
Tlf: 21 64 06 00
skoyen@novelaklinikken.no
Les mer
Novelaklinikken Drammen
Guldlisten 35, 3048 Drammen
Tlf: 32 82 86 82
drammen@novelaklinikken.no
Les mer
Novelaklinikken Elverum
Storgata 15, 2408 Elverum
Tlf: 48 12 55 35
elverum@novelaklinikken.no
Les mer
Novelaklinikken Kongsberg
Storgata 19, 3611 Kongsberg
Tlf: 928 14 703
kongsberg@novelaklinikken.no
Les mer
Novelaklinikken Kristiansand
Markens gate 42, 4611 Kristiansand
Tlf: 38 01 44 00
kristiansand@novelaklinikken.no
Les mer
Novelaklinikken Trondheim
Fjordgata 31, 7010 Trondheim
Tlf: 45 2222 84
trondheim@novelaklinikken.no
Les mer
Novelaklinikken Tønsberg
Baglergaten 1, 3110 Tønsberg
Tlf: 48 40 45 45
tonsberg@novelaklinikken.no
Les mer

Våre satelitter

Essens Dagspa
Storgata 85, 9008 Tromsø
Tlf: +47 77 75 34 00
post@essensdagspa.no
Les mer
Gawe medisinske klinikk
Drotningsvikveien 132, 5179 Godvik
Tlf: +47 48 50 30 10
post@gawe.no
Les mer
InkAway
Øvre Torvgate 22, 2815 Gjøvik
Tlf: +47 61 17 34 14
post@inkaway.no
Les mer