/static/61475f1309b81f4babf4b24ec0382821/skinboosters_cover.jpg

Skinboosters

For en levende og ungdommelig hud

Om behandlingen

Skinboosterene er en tyntflytende "lillesøster" til fillerene. De fyller lite opp, men forbedrer huden og skaper en glødende ansiktsfarge ved at man "smører huden innenfra". Den blir satt inn under huden i dråpeform. Ved å fylle på (etterfylle) hyaluronsyre under huden, gjennopprettes hydrobalansen, og huden begynnner å produsere elastin og kollagen. Dette er med på å øke hudens struktur og elastisitet. Behandlinger med Skinboosters er vitenskapelig dokumentert for å øke hudens kvalitet, og brukes blandt annet til å forynge ansikt, hals, bryst og hender.

Hva behandles med Skinboosters? 

Skinboosters er først og fremst brukt som kur for hudforyngelse, men har også andre indikasjoner med svært god effekt, som arrkoreksjon og behandling av akne arr. Ved å injisere områder med arr, vil hudens kvalitet øke, slik at arrene nedtones i stor grad.

Et annet behandlingsområde for skinboosters er å slette ut rynker rundt munn, såkalte «røykelinjer», i dette området ønsker vi ikke å fylle i fare for å øke volum og dermed få «snusleppe». Her er skinboosters et utmerket produkt for å oppnå et jevnt resultat, uten å gi volum.

Skinboosters er også ofte benyttet mot akne arr, i tillegg til at de kan forbedre huden på hals og bryst. 

Før behandlingen

Vi anbefaler å smøre inn huden med Emla krem ca. 20 min før behandling. Denne gir en lettere bedøvelse da det kan være noe ubehag ved injisering. Dette er ikke nødvendig, men kan gjøres om man ønsker.

Etter behandlingen

Det kan oppstå en hevelse de nærmeste par dagene etter behandling og det kan forekomme blåmerker som vil forsvinne etter noen få dager. Dette er en helt naturlig reaksjon pga. injiseringen og er ikke noe å bekymre seg for. Blåmerkene kan sminkes bort om det blir veldig sjenerende.

/static/0e075d2ab9d5c370956530d62feaad3e/skinboosters_image-scaled-1.jpg

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg