/static/d182fa31ca5ee26c59bd4d6400f28f9b/microtox_cover.jpg

Microtox

Micro-tox bidrar til glattere og jevnere hud

Om behandlingen

Microtox er en skånsom behandling som reduserer små linjer og rynker, trekker sammen porer, gir en glattere og jevnere hud, samt forbedrer overfladiske akne arr og pigmentflekker. Behandlingen utføres med en liten beholder med 20 ørsmå nåler som er tynnere enn hårstrå, der det er laget et spiralformet spor på utsiden. Microgold hhv Aquagold er navnet på denne beholderen. 

I beholderen kan det blandes en mix av hyaluronsyre (som for eksempel Restylane), pigmentdempende serum, vitaminer, antioksidanter, PRP eller annet etter kundens ønske og behov. Når man trykker beholderen mot huden, kommer de små nålene ut. De er kun 0,6 mm lange, så de kjennes nesten ikke. De åpner imidlertid huden slik at virkestoffene kommer dypt nok ned til å gi ønsket effekt. På denne måten får man behandlet ansiktshuden effektivt, uten fare for blåmerker og helt smertefritt!

image

Spørsmål og svar

Hva oppnår man med behandlingen?
På grunn av EU-reglement er det ikke lov for oss å nevne reseptbelagte legemidler noen steder, heller ikke for å informere. All informasjon vil bli gitt på konsultasjon. Men du kan også ringe/sende oss en sms eller epost så kan vi svare på det du måtte lure på.

I tillegg er det vanlig med Hyaluronsyre, som gir økt fasthet, elastisitet og jevnere hud, i tillegg til fukt og glød til huden. 
Er det noen bivirkninger?
Steril hyaluronsyre fra en anerkjent produsent er også svært trygt. Allergiske reaksjoner kan forekomme, men er ekstremt sjelden.

Nedetiden er minimal, og man vil kun oppleve litt rødhet noen timer etter behandlingen.
Hvor lenge varer effekten?
Hyaluronsyre varierer ettersom hva slags type, molekylstørrelse etc som er satt, men varer vanligvis lenger enn de andre ingrediensene i mixen.

Vil du vite mer, se her https://www.youtube.com/watch?v=OyOMFndRoW8

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg