/static/00c0f70c277a99d48c8b63b69db0f2b1/hudterapi_cover.jpg

Hudpleie

Ansiktsbehandlinger for enhver hudtype

Om behandlingen

Hudpleietjenestene tilbyr et mangfold av ansiktsbehandlinger, tilpasset ulike hudtyper og behov. Den grunnleggende ansiktsbehandlingen fokuserer på å rense og forynge huden, inkluderer fjerning av hudormer og avsluttes med en fuktighetsgivende maske. Dyprensbehandlingen er ideell for problemhud, reduserer porer og bekjemper kviser, mens antioksidantbehandlingen er en vitaminrik prosedyre som forebygger og reparerer solskader, strammer opp huden og reduserer fine linjer. Anti-age behandlingen er spesielt rettet mot voksen hud, forebygger rynker og gir fuktighet. Behandlinger for sensitiv hud fokuserer på skånsom rens og næring. Det tilbys også en eksklusiv behandling for øyepartiet som bekjemper rynker og mørke ringer. Til slutt, syrebehandlinger med glykolsyrer tilbyr en mild peeling for en glattere og mer vital hud. Alle behandlinger varierer i lengde fra 30 til 90 minutter og er priset fra 500 til 1.300 kr.

Basic facial treatment

Klassisk behandling for ansiktet som gjør huden klar og ren. Vi starter med en grundig rens, peeling og fjerner sorte prikker (hudormer/comedoner). Vi bruker utstyr og preparater som sammen med en eksklusiv ansiktsmaske gir deg en gjennomfuktet hud med mer glans og glød. Behandlingen inkluderer massasje av hode og nakke/ skuldre.

60 minutter, kr 900,-
75 minutter, kr 1.100,-  
90 minutter, kr 1.300,-

Purifying facial treatment

Dyprens for problemhud med rens og peeling helt i dybden av huden. Behandlingen gir synlig reduksjon av grove porer og er effektiv behandling mot kviser, sorte prikker og andre urenheter. Behandlingen hjelper også mot spredning av bakterier og balanserer problemhud/blank hud. Dette er en betennelsesdempende prosedyre som er viktig for å kunneforbedre fet- og problemhud. Resultatet blir renere, mer finporet og glattere hud med sunn glød.

Ved ekstra problematisk hud anbefaler vi en grundigere behandling. Hvilke behov akkurat din hud har, vil vi avdekke ved den personlige hudanalysen.

60 minutter, kr 900,-
75 minutter, kr 1.100,-  
90 minutter, kr 1.300,-

Antioxidant treatment

En skikkelig vitaminbombe! Forfriskende og foryngende behandling som er ekstra rik på antioksidanter. Behandlingen gjør huden fastere, forynget og mykere. Perfekt for behandling av linjer og rynker. Behandlingen styrker huden, forebygger og reparerer solskader.

Vi bruker Babors velkjente ampuller med høy konsentrasjon av aktive ingredienser som effektivt hindrer hudens aldring ved blant annet å stabilisere og bekjempe frie radikaler. Denne prosessen hindrer de skadelige effektene av solstråler og forurensning. Resultatet blir strammere hud, redusert synlighet av fine linjer og pigmentflekker (misfarging) i huden.

60 minutter, kr 900,-
75 minutter, kr 1.100,-  
90 minutter, kr 1.300,-

Anti-age treatment

Den perfekte anti-age behandling for voksen hud. Som navnet tilsier er dette en behandling hvor huden skjemmes bort med våre luksuriøse, vitaminrike preparater. Spesialbehandling for moden, solskadet eller ”sliten” hud som trenger en boost. Behandlingen forebygger linjer og rynker samtidig som vi tilfører rikelig med fuktigheten i huden. De første linjene som oppstår skyldes nemlig ofte tørrhet som er vanskelig å forebygge med vanlige kremer. Huden gjenoppbygges og etterlates myk, glødende og silkeglatt. Perfekt før festen!

90 minutter, kr 1.300,-

Sensitiv hud

Mild men effektiv rens og peeling. Vi jobber skånsomt med nærende, reparerende ingredienser for å vedlikeholde og bygge opp den naturlige hudbarrieren som beskytter huden mot ytre belastninger. Virker fuktighetsgivende og beroligende.

60 minutter, kr 900,-
75 minutter, kr 1.100,-  
90 minutter, kr 1.300,-

Exclusive eye treatment

En eksklusive anti-rynke behandling for øyepartiet. Kan utføres alene eller i kombinasjon med annen ansiktsbehandling. En unik øyebehandling som styrker og gjenoppbygger slapp og rynkete hud. Blodsirkulasjonen økes og mørke ringer og hevelser bekjempes. Behandlingen gjør hele øyepartiet synlig yngre og mer åpent.

40 minutter, kr 580,-

Syrebehandlinger

Glykolsyrer virker i huden gjennom å svekke bindningene mellom hudcellene i overhuden, og gir lett avskalling av gamle hudceller. Dette gir en glattere, renere, strammere og mer vital hud. Egner seg godt for moden hud, uren hud, ujevn hud eller en hud som bare trenger litt mer glød.

30 minutter, kr 500,-

/static/b2b5f7e8fb029405f6ed007bacdabfc8/hudterapi_image-scaled-1.jpg

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg