/static/b18374ecda9a95e6d3ed2d7e5d620ea3/harfjerning_cover.jpg

Hårfjerning med laser

Si farvel til uønsket hår med laser hårfjerning

Om behandlingen

Mange ønsker mindre hårvekst enkelte steder på kroppen. Populære steder å fjerne hår er legger, lår, bikiniområdet, mage, bryst og rygg for menn. Skal man først fjerne hår, vil man gjerne at det skal vare lenge før de kommer ut igjen, det skal helst ikke gjøre så vondt og behandlingen skal være prisgunstig.

Hårfjerning med laser er den mest effektive, minst smertefulle og mest prisgunstige måten å fjerne uønsket hår på. Man trenger gjerne flere behandlinger for et endelig resultat. Vanligvis er det nok med 3-5 behandlinger for å få et tilfredsstillende resultat, avhengig av farge og tykkelse på hårene som skal fjernes. Hårfjerning med laser kan utføres både i ansikt og på kropp.

Etter behandlingen

Etter en behandling med hårfjerning kan huden bli litt rød og føles solbrent. Vi ser ofte et lett varmeutslett i det behandlede området. Enkelte hårsekker kan også være mer irriterte de første timene etter en behandling. Alt dette er helt normalt, og vil forsvinne i løpet av noen timer.

Behandlingen innebærer også at hudens naturlige beskyttelse reduseres betraktelig. Man bør derfor ikke utsette hudpartiene for sol eller solarium – verken før, mellom eller etter behandlingene. Det er viktig å etterstrebe en total blokkering av stråling i minimum 3 uker etter hver behandling, for å unngå problemer med forbrenning og pigmentflekker. Bruk høy solfaktor eller hold behandlingsområdet i skyggen.

/static/b4195b25a312c8984f1bf6b41275ca71/harfjerning_image-scaled-1.jpg

Spørsmål og svar

Hvordan fungerer behandlingen?
Hårsekkene utsettes for et lite støt fra laseren. Dette vil føles som et varmestikk og forsvinner umiddelbart etter det såkalte støtet.
Hvor mange behandlinger trengs?
For å oppnå ønsket resultat, vil det være behov for mellom 3-5 behandlinger. Årsaken til dette er antall hårsekker, varierende vekstfase på hårene, samt det faktum at enkelte hårsekker trenger mer enn et laserstøt for å slippe.

Det bør gå 4-10 uker mellom hver behandling, avhengig av hvilket område som behandles.

Alle mennesker har ulikt utgangspunkt og forskjellig reaksjon på laseren, det medfører at vi tilpasser hver enkelt behandling for et best mulig resultat.

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg