/static/10729ebb93c3b11ec3a869971d0e9027/zoskinhealth_cover.jpg

ZO Skin Health

Et helhetlig hudprogram

Om behandlingen

Utføringen skjer med ZO Skin Health By Zein Obagi, hvor peelingen har Retinol som en nøkkelingrediens. Denne ingrediensen er bevist å ha en positiv effekt på huden ved å "vekke" hudcellene. Gjennom å stimulere cellefornyelsen og kollagensyntesen, bidrar peelingen til å dempe mørke flekker, jevne ut hudtonen og styrke hudens struktur. I tillegg benyttes krystallslip, en teknikk som exfolierer huden ved å fjerne døde hudceller. Dette gjøres med små krystaller som stimulerer kollagenproduksjonen ytterligere. Resultatet er en god effekt på fine linjer, arr, og en generell jevning av hudens overflate.

En hudlege utenom det vanlige

Dr. Zein Obagi er anerkjent som en pioner innen hudforbedring og har gjennom over 20 år utfordret den tradisjonelle behandlingen av hud. Han har satt høye krav til forebygging av hudens aldring og dens evne til selv-reparasjon. Med et mål om å definere hva som utgjør en sunn hud, etablerte han følgende standarder:

- Jevn hudtone

- Myk og elastisk hudstruktur

- Minimalt med fine linjer og rynker

- Fast, fyldig og motstandsdyktig hud

- Klar hud med sunn glød

Dr. Obagi regnes som en av verdens fremste eksperter på hudforbedring. Han er spesielt anerkjent for sin evne til å korrigere hudtilstander som melasma, forstadier til hudkreft, dype rynker, aldersflekker, arr etter kviser og solskadet hud.

Zo Skin Health er hans helhetlige hudprogram. Dette programmet, bestående av både produkter og behandlinger, fokuserer på å aktivere og stimulere hudcellene til å ernære, reparere og fornye seg selv, slik at huden fungerer optimalt. Produktene i Zo Skin Health-serien inneholder høye konsentrasjoner av aktive ingredienser som retinol (A-vitamin), avanserte peptider og virksomme antioksidanter, alle nøye utvalgt for å støtte hudens helse og utseende.

Ved å benytte Zo Skin Health-produkter, som er rike på aktive ingredienser som Retinol, Coenzym Q10, peptider, vekstfaktorer og antioksidanter, oppnår man flere fordeler for huden. Disse ingrediensene jobber sammen for å:

- Gjenopprette sunn og vital hud: Retinol og andre aktive ingredienser virker på cellenivå for å revitalisere og gjenopplive hudens naturlige funksjoner.

- Redusere tegn på aldring og skadet hud: Ingrediensene bidrar til å redusere synligheten av fine linjer, rynker og andre aldringstegn.

- Stimulere og reparere cellefunksjonen: Ved å fremme cellefornyelsen og reparasjon, forbedres hudens overordnede tilstand og utseende.

- Opprettholde og beskytte huden: Produkter fra Zo Skin Health hjelper med å beskytte huden mot ytre skader og styrke dens naturlige forsvarsmekanismer.

Zo Skin Health arbeider ned på cellenivå, hvor huden blir stimulert til å reparere, fukte og vedlikeholde seg selv. Når cellene er aktive, drar de nytte av alle ingrediensene, noe som bidrar til økt motstandskraft og selvvedlikehold av huden.

I klinikker som utfører Zo Skin Health behandlinger, tilpasses behandlingene individuelt til hver enkelt kunde, basert på deres hudtype og ønsker. Disse behandlingene kan inkludere en skulder- og nakkemassasje om ønskelig, som ikke bare forbedrer sirkulasjonen, men også tilbyr et øyeblikk av velvære og avslapning.

ZO Blue Peel

Obagi Blue Peel er en avansert hudbehandlingsmetode som er designet for å forbedre hudens sunnhet på en effektiv og sikker måte. Prosessen innebærer fjerning av gammel og skadet hud, noe som gir plass til nye, sunne hudceller. Dette bidrar til å gjenopprette hudens klarhet og fasthet.

Denne behandlingen er spesielt effektiv mot flere hudproblemer, inkludert:

- Slapp hud: Hjelper med å stramme og forbedre hudens elastisitet.

- Store porer: Reduserer synligheten av store porer.

- Akne: Bidrar til å klarne opp akne og forebygge fremtidige utbrudd.

- Ujevn hudtone: Jevner ut hudtonen og reduserer pigmentering.

- Fine linjer og rynker: Glatting av fine linjer og rynker for et yngre utseende.

Obagi Blue Peel inneholder en blå base, som har gitt peelen sitt navn, og bruker trikloredikksyre (TCA) for å oppnå ønsket hudforbedring. Den blå basen hjelper til med å kontrollere penetreringsdybden av TCA, noe som gjør behandlingen mer nøyaktig og skreddersydd til individets hudtype.

Behandlingen utføres på klinikk og under peelen kan pasienter oppleve en brennende følelse som varer noen minutter. For å redusere eventuell smerte, tilbys beroligende midler før behandlingen.

Etter peelen kan det forekomme hevelse i huden i noen dager. Deretter dannes en slags "maske" som gradvis "sprekker" og flasser av. Dette er et tegn på at den gamle huden fjernes, og den nye, sunne huden kommer til syne. Den forventede tilhelningstiden for en standard Blue Peel ligger på omtrent 8-12 dager. Denne perioden er viktig for å sikre at huden helbredes riktig og oppnår de ønskede resultatene av behandlingen.

ZO Clenziderm akneprogram

Akne er en hudtilstand som vanligvis involverer betennelse i talgkjertlene, og er forårsaket av flere faktorer:

- Overskudd av Talg: Talg er en olje produsert av talgkjertlene i huden. Når det er et overskudd av talg, kan dette føre til tilstoppede porer og akneutbrudd.

- Opphopning av Døde Hudceller: Døde hudceller kan tette porene, noe som videre bidrar til aknedannelse.

- Propionebacterium Acnes (P. acnes): Dette er en bakterie som naturlig finnes på huden. Når porene blir tilstoppet, kan bakterien trives og forårsake betennelse, noe som fører til akne.

- Arvelighet: Akne kan være genetisk og derfor overføres fra foreldre til barn. Dette betyr at hvis en eller begge foreldre har eller hadde akne, er det en større sjanse for at barnet også vil oppleve dette.

- Utbredelse: Akne er svært vanlig, spesielt blant unge. Omtrent 85% av personer mellom 11 og 30 år vil oppleve akneutbrudd i løpet av livet.

- Fysiske og Emosjonelle Effekter: Akne kan være mer enn bare et hudproblem. Det kan være smertefullt, og påvirke selvbilde og emosjonell velvære. Det kan også etterlate arr og hyperpigmentering.

- Behandling: For å håndtere akne effektivt, er det viktig å redusere utbrudd. En måte å gjøre dette på er gjennom bruk av spesialiserte hudpleieprogrammer som Obagi Clenziderm, som tilbyr rask lindring og hjelper til med å fremme sunnere hud.

Obagi Clenziderm er en behandling designet for å effektivt håndtere akne gjennom et 3-trinnssystem som målrettet angriper de vanligste årsakene til akne:

- Overskudd av Talg: Talgproduksjonen i huden kontrolleres for å forhindre tilstopping av porer.

- Opphopning av Døde Hudceller: Systemet hjelper til med å fjerne døde hudceller, slik at de ikke tetter til porene og fører til akne.

- P. acnes Bakterien: Dette er bakterien som ofte er forbundet med utviklingen av akne. Clenziderm retter seg mot denne bakterien for å redusere betennelse og utbrudd.

Det unike med Clenziderm er at det inneholder en patentert, flytende form av benzoylperoksid som er betydelig tynnere enn tradisjonelle former for dette stoffet. Denne tynne konsistensen gjør at benzoylperoksidet raskere og mer effektivt trenger inn i huden. Det angriper direkte kilden til betennelsen og bidrar til å redusere akneutbrudd. Mange brukere ser forbedringer i huden allerede etter to uker.

Før man starter behandlingen med Clenziderm, får hver enkelt bruker et individuelt tilpasset program. Siden dette er et medisinsk kremprogram, anbefales det at oppstarten av behandlingen skjer i samarbeid med kvalifisert personell som er utdannet i bruk av programmet. Dette sikrer at behandlingen blir tilpasset den enkeltes hudtype og behov, og at den utføres på en trygg og effektiv måte.

ZO Nu-derm

Hudens aldring er en naturlig prosess, men visse faktorer kan akselerere denne prosessen. Ung hud fornyer seg selv hver 5-6. uke, men denne prosessen avtar med alder, genetikk, og miljøpåvirkning, noe som fører til ujevn hudtone, overflate, og redusert spenst og elastisitet. Solen er en primær ytre faktor som akselererer hudens aldring, men stress, tobakk, hormonelle endringer og sykdommer bidrar også.

ZO-serien jobber mot disse utfordringene ved å stimulere fornyet produksjon av kollagen og elastin, nøkkelkomponenter for hudens styrke og elastisitet. Dette reduserer den naturlige aldringsprosessen. Behandlingen åpner tilstoppede porer, forbedrer blodsirkulasjonen og væskebalansen, resulterende i sunnere og friskere hud.

ZO Medical og Skin Health tilbyr et hudforbedrende kremprogram som adresserer forskjellige hudproblemer som rynker og fine linjer, redusert spenst og elastisitet, store porer, akne og arr, ujevn og grå hudtone, ujevn hudoverflate, pigmentflekker, og solskadet hud.

Dette programmet kan brukes alene eller i kombinasjon med andre behandlinger som fillere, kjemisk peel, laserbehandlinger og kirurgiske inngrep. Det kan også bidra til raskere tilheling etter kirurgiske inngrep på grunn av forbedret blodsirkulasjon.

Ved oppstart med ZO, får hver enkelt kunde et individuelt tilpasset program som skal følges nøye. Underveis i behandlingen tilbyr klinikken veiledning og vurdering, med tett oppfølging av behandlere.

For de som er interessert i å utforske ZO-programmet, tilbyr mange klinikker gratis konsultasjonstimer for å vurdere huden og diskutere passende behandlingsalternativer.

ZO Stimulation Peel

Peelingbehandlinger som gir en fantastisk glød er i økende grad populære blant de som ønsker å redusere bruk av sminke og fremheve sin naturlige, glødende hud. ZO Skin Health tilbyr en signaturbehandling som er ideell for dette formålet. Denne ansiktsbehandlingen gir umiddelbar glød og en friskere hud.

For å oppnå de beste resultatene, kombineres ZO Stimulation Peel med en dyprensbehandling. Stimulation Peel er en unik blanding av hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og andre stimulerende ingredienser. Denne kombinasjonen arbeider sammen for å mykgjøre huden, jevne ut hudtonen, og gi en oppstrammende effekt som fremmer en strålende glød.

I tillegg til selve peelingen inkluderer behandlingen en ansikts- og nakkemassasje, som ikke bare øker blodsirkulasjonen for bedre opptak av de påførte spesialmaskene og serumene, men også gir en avstressende effekt i en travel hverdag.

Å gi seg selv eller noen man er glad i en ZO Stimulation Peel-behandling kan være en fantastisk gave. Denne behandlingen gir ikke bare umiddelbar forbedring i hudens utseende, men også en mulighet for avslapning og egenpleie. Bestilling av ZO Stimulation Peel kan være et skritt mot en sunnere, mer strålende hud.

/static/9d9de76d79607baeeb2a0c2b84ca8330/zoskinhealth_image-scaled-1.jpg

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg