/static/8ead1696852f36d9ce85b41d34eb4d95/hudsliping_cover.jpg

Hudsliping

En lysende og sunn hud som virkelig skinner

Om behandlingen


Denne metoden, favorisert av Madonna for å bevare ungdommelig hud, har Oxy Megastation Elite+ mottatt den anerkjente prisen for beste innovative produkt ved Beautykongressen i Paris. Metoden kombinerer rent oksygen med mikrokrystaller for å oppnå dypere og raskere resultater enn tradisjonelle hudslipingsbehandlinger. Denne behandlingen gir et kontrollert alternativ til kjemiske syrebehandlinger, noe som gjør den ideell for gravide, ammende og de som bruker medikamenter som Tetracyklin, eller har andre tilstander som gjør huden ekstra sensitiv. Maskinen representerer det nyeste innen moderne hudpleieteknologi.

Skreddersy den ultimate behandlingen for din hud

Maskinen har hele 5 ulike arbeidsfunksjoner og vi kan derfor utføre de aller mest omfattende og effektive hudpleiebehandlingene som moderne teknologi kan tilby. Etter en grundig hudanalyse vil våre behandlere skreddersy den ultimate behandlingen av din hud. Huden vil bl.a føles yngre, få mer glød og linjene vil bli redusert.

Vakuum / bindevevsmassasje

I den første delen åpnes lymfene. Vakuumet gir et konstant sug som drenerer overflødig væske, stimulerer blod- og lymfesirkulasjonen, og klargjør huden for videre behandling. Dette er viktig for at huden skal få en optimal effekt av hele behandlingen, samt økt næringsopptak til huden. Dette gir en flott lifting effekt for både ung og voksen hud, og skaper ny spenst.

Sliping

1. Runde (glasskuler): - for tynn og sart hud, (fin sliping).
2. Firkantede (krystaller): - for sterk og tykk hud (grov sliping).

Siden vi benytter rent oksygen vil dette ha en legende effekt på området som behandles og man unngår rødflekkede områder og sårdannelser.

Oksygen infusjon

Oksygen er essensielt for alt liv. Hudcellene trenger oksygen for å puste og regenerere. Et serum tilpasset din hudtilstand penetrer huden ved hjelp av lufttrykk med rent oksygen. Ved infusjonen fraktes antioksidanter og vitaminer ned i huden og gir økt cellefornyelse og regenerering av huden. Gjennom cellefornyelsen økes fibroblastenes proteiner som brukes til å bygge kollagen og elastin i huden. I behandlingen benytter vi ulike hudforyngende serum og aktivatorer som bland annet a-b-c-vitamin, grønn og hvit te med mer, som alle er med på å styrke og forynge huden ytterligere.

Oksygen spray

Behandlingen avsluttes med oksygenspray som gir en jevn fordeling av velgjørende lotion og rent oksygen som både masserer, stimulerer og avspenner huden på en gang. Oksygensprayen tilfører huden næring, vitaminer og fuktighet. Til slutt påføres en nærende og helende krem. Perfekt behandling før festen!

/static/d983810a5bd6d5cfadf118353b7ee207/hudsliping_image-scaled-1.jpg

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg