/static/de1d0829720a6246f93b774556495bf5/celulitt_cover.jpg

Cellulitt

Permanent fjerning av cellulitter med laser

Om behandlingen

Cellulitter er en hudforandring som skaper små dumper og ”appelsinhud”- utseende på rumpe og lår. Årsaken til dumpene, er stramme bindevevs-bånd i fettet som over tid blir mindre elastiske, og dermed holder huden ”nede”. Fettet rundt vil da bule opp og man har en ”cellulitt”. Forverrende faktorer kan være røyking, alder, hormoner, arv og store vektforandringer. Vanligvis vet man imidlertid ikke hvorfor man har fått cellulitt, trøsten er at de aller fleste har det i en eller annen grad!

På Novelaklinikken baserer vi cellulittbehandlingen på følgende prinsipper:

1. Fett: Blir smeltet
2. Fibrøse bånd: Blir kuttet
3. Hud: Blir stryket

Hvordan behandles cellulitt?

Mild og moderat grad: Non-invasivt

Cellulitt i mild og moderat grad behandles non-invasivt med Triactive, maskinen som er kjent som ”cellulite- maskinen” i USA. Se video om Triactive.


Triactive er skånsom og effektiv, FDA-godkjent i USA og godt dokumentert som "cellulitt-killer"!  Den benytter tre funksjoner:

1. Ultralyd: Myker opp fibrene rundt fettcellene og svekker cellemembraner, dermed fjernes fettceller, trykket reduseres og hevelsen blir drenert bort.
2. Laser: Normaliserer hud og underhud gjennom økt blod-og lymfesirkulasjon, stimulerer og øker elastisiteten i bindevevet.
3. Radiofrekvens:  Stimulerer kollagen fibre og mikrosirkulasjon så huden strammes opp.

Moderat til stor grad: Minimalt invasivt med Smartlipo laser lipolyse

Cellulitt i større grad, vil ikke nå til målet med kun utvendig behandling. Vi tilbyr derfor en kombinasjon av Triactive og mini invasiv behandling med Smartlipo laser. Denne behandlingen er godt dokumentert og har langtidseffekt på flere år. Les mer om Cellulaz her.


Denne behandlingen utføres smertefritt i lokal bedøvelse. Gjennom små innstikk går vi under huden og:


1. Smelter bulende fettansamlinger med laser.
2. Deler de fibrøse båndene som forårsaker ”appelsin”-dumpene.
3. Stimulerer kollagen-produksjonen og strammer opp huden.

Etter behandlingen

Cellulittbehandlingen varer 60-90 minutter og du kan fint gå på jobb neste dag.  Du kan bli litt hoven og blå i det behandlede området, men ingen store smerter oppstår. Etter behandlingen er det en fordel med kompresjonsbukse i 1-2 uker.  Slike fås kjøpt både på bandagistforretninger evt sportsbutikk, type "2XU" ol.

/static/93eb4a81878f84a2567b96425eb13976/celulitt_image-scaled-1.jpg

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg