/static/a889eee16d1043e6e371fb4ff301da55/svettebehandling_cover.jpg

Svettebehandling

Botox stopper svetting, målrettet og effektivt

Om behandlingen

Hyperhidrose betegner en tilstand med overdreven svetting, som går utover det kroppen trenger for å regulere sin temperatur. Denne tilstanden skyldes overaktivitet i svettekjertlene, utløst av ulike årsaker. Hyperhidrose kan skape både sosiale og praktiske utfordringer.

Når svettingen er overdreven i områder som armhulene, fører det til synlige flekker på klær som skjorter og bluser, kan skade tekstilene og forårsake ubehagelig lukt. For de med svette hender, kan dette resultere i vanskeligheter med sosial interaksjon som å unngå håndhilsing, etterlater merker på gjenstander som papir, og kan til og med påvirke utførelsen av visse jobber.

Før behandlingen

Før selv behandlingen utførers en svettetest for å lokalisere svettingen. Man legger da på jod og stivelse på huden. Mørke felter dannes når svetten kommer i kontakt med jod og stivelse. Injeksjonene fordeles jevnt innenfor det mørke området.

/static/b77c8e6e0d3df6a869be8db7325bf0e1/svettebehandling_image-scaled-1.jpg

Spørsmål og svar

Hvordan virker svettebehandling?
Botox blokkerer nerveimpulser til svettekjertlene og hindrer at disse skiller ut svette. Produktet virker kun der det blir injisert, ikke på resten av kroppen og kan brukes ved behandling av svette i bla. ansikt, armhuler, håndflater og føtter.
Behandlingen tar ca 30-45 minutter, avhengig av hvor store områder man ønsker å behandle.
Hvor lenge varer effekten av behandlingen?
Effekten varer i gjennomsnitt mellom 6 og 12 måneder. Dette varierer fra person til person.

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg