/static/50d1d8993d94c1d972ebb80dfcb32d89/filler_cover.jpg

Filler

Gjenoppdag din ungdommelige lokke

Om behandlingen

Når vi eldres mister huden fett, kollagen, elastin og hyaluronsyre som gjør at ansiktet mister volum og støtte. Ansiktets benstruktur og muskler mister også volum. Over tid fører dette til at vi begynner å se linjer, rynker og søkk, samt tap av volum, noe som er synlige tegn på aldring.

Med Restylane, også kjent som filler, får du et naturlig skjønnhetsløft basert på en tynn gelé av hyaluronsyre, som forøvrig finnes i bindevevet naturlig. Geleen injiseres i huden i små mengder via en svært tynn nål. Resultatet vises øyeblikkelig.

Vanlige behandlingsområder

Behandlingen brukes til å jevne ut furer og rynker, acne-arr, skulpturere lepper og forme ansiktskonturer. De vanligste behandlingsområdene er glabellafurer (mellom øyenbrynene), nasiolabiale furer (fra neseroten til munnvikene), leppene og den stadig mer popluære tear trough-behandlingen for "søkk" under øyne, som vil bidra til et mindre trøtt og slitent utseende. 

/static/9ae877308dd472c82492ffbde6a2c51a/filler_image-scaled-1.jpg

Spørsmål og svar

Hvordan utføres en Restylane-behandling?
Under behandlingen injiseres den krystallklare gelen i huden i små mengder via en svært tynn nål. Geleen skaper volum under rynken som dermed løftes opp og jevnes ut. Ved leppeskulpturering eller forming av ansiktskonturer tilføres volum og form til det behandlede området. Hos Novelaklinikken utføres alltid behandlingen av erfarne leger eller autoriserte spesialsykepleiere.
Hvor lang tid tar en behandling?
Det er en rask og enkel prosedyre og tar normalt 20-30 minutter.
Hvor lenge varer effekten?
Produktet ligger i huden i ca. 9-15 måneder avhengig av hvilken hudtype du har. I leppene vil det vare i ca. 6-9 måneder.
Er det noen bivirkninger forbundet med behandlingen?
Produktet består av et naturlig stoff som vi alle har i huden vår. Det inneholder ingen stoffer fra dyreforsøk og fremkaller ikke allergiske reaksjoner. Betennelse er meget sjelden (ca. 1 av 2000 tilfeller). I forbindelse med selve stikket kan man bli litt øm, hoven og rød i noen dager, men dette går alltid over. Man kan også risikere midlertidige blåmerker i noen få dager etter behandlingen som vil være mulig å sminke bort.
Hvem kan bruke det?
I prinsippet kan alle bruke det. Imidlertid må man vente dersom man har en infeksjon i eller utslett på huden der man skal behandles. Gravide og ammende skal for sikkerhetsskyld heller ikke behandles med Restylane. Er du usikker på om dette er en behandling for deg - ring din nærmeste Novelaklinikk for konsultasjon med en lege eller sykepleier.  
Gjør det vondt?
De fleste opplever injeksjonene som relativt smertefrie. Det kan stikke litt - omtrent som et myggstikk. Om ønskelig kan bedøvelseskrem påføres området som skal behandles.
Hvor raskt får jeg se resultatet?
Resultatet vises øyeblikkelig.
Hvordan vil jeg se ut etter en behandling?
Rett etter behandling kan det oppstå en lett rødme, hevelse, ømhet og kløe på behandlingsstedet. Dette er en normal injeksjonsrelatert reaksjon. Ubehaget er forbigående og går vanligvis over etter et par dager. Etter en leppebehandling kan leppene hovne litt opp. Det varer i så fall kun noen få dager.

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg