/static/0942ca5514a17736e776bc8c7c59b75f/figurformning_cover.jpg

Figurforming

Tilpassede behandlinger, fra ben til ansikt

Om behandlingen

EXIMIA og TRIACTIVEs suksess ligger i kombinasjonen av ultralyd, radiofrekvens, lymfedrenasje og soft-laser som stimulerer lymfekarene. Effekten av disse kjente behandlingsformene gir langt bedre effekt sammen enn dersom behandlingene uføres hver for seg.

Vi behandler legger, lår, rumpe, mage, rygg, armer, bryst og ansikt. Egne oljer laget for systemet tilfører næring til huden og en spesialutviklet ultralydgelé hjelper til i behandling av lokale fettansamlinger på for eksempel utside lår og hofter. En behandling avsluttes med en spesialutviklet krem som hjelper til med å fremme best mulig resultat.

Ultralyd

Høyfrekvent ultralyd treffer spesifikke fettceller og gir en tydelig "fettsmeltende" effekt fordi den øker cellemetabolismen samtidig som cellemembranene (veggen rundt fettcellen) løses opp og fettet siver ut slik at kroppens avfallssystem (-lymfesystemet) kan føre det ut via avføring og urin.

Elektroporasjon® (Eximia)

Fokusert svak elektrisk triangulær strøm som strammer opp huden. Elektrooperasjonen irriterer fettcellene slik at fettet i cellen frigjøres.

Ultraporasjon® (Eximia)

Ultraoperasjon er en ekslusiv patent av Janus og en innovasjon innen estetisk medisin. Her kombineres ultralyd og strøm i samme behandling. Ultralyden kan gå så langt som 3 cm ned i fett og bindevev, og derifra løse opp i en del cellulitter og fettvev. Dette dreneres ut gjennom lyfesystemet senere i behandlingen. Strømmen fungerer mer på overflaten av huden ved å øke mikrosirkulasjonen og dermed næringsopptaket i huden. Resultatet blir en strammere og forbedret hudstruktur.

Vakuumterapi

Behandlingen øker blod- og lymfesirkulasjonen betraktelig. Vakuumet løfter og masserer bindevevet i en 4 fases frekvens med varierende styrke som skaper en skånsom pumpende effekt i blod- og lymfesirkulasjonen.

Vakuummassasjen utføres aktivt av behandleren med en jevn bevegelse mot de større lymfeknutene slik at overflødig væske, fett og avfallsstoffer frigjøres. Deretter "skyves" lymfevæsken (vevsvæsken) ut via lymfesystemet. En helt naturlig detox effekt med andre ord.

Radiofrekvens

Radiofrekvens er en godt dokumentert og trygg metode å få strammet opp hud på. I kombinasjon med ultralyd og drenasje, virker den utjevnende på celluliter og ujevnheter i hud og underhud.

/static/6001c57445249e77d1a572beefcd6cb7/figurformning_image-scaled-1.jpg

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg