/static/6dd707818d60f4a564159a32cbe0535e/hudfornyning.jpg

Hudfornying med fraksjonert CO2 laser

Behandling mot tunge øyelokk, linjer og rynker

Om behandlingen

Ikke bare gamle klassevenner blir eldre. Vi ser av og til, i et klart øyeblikk, at vi også faktisk begynner å forandre utseende. Huden mister sin glans og elastisitet, pigmentujevnheter og stadig dypere linjer rammer inn ansiktet, og utseendet forteller ikke lenger sannheten om den livlige personen som er inni. Dette kan vi gjøre noe med!

Hudfornying med fraksjonert CO2 laser

Fraksjonert CO2 laser er det absolutt siste innen kosmetisk laser-teknologi, og “fornyer” ansiktshuden ved èn behandling. Den virker ved å sende et nettverk av laserstråler ned i huden, tett i tett. Man kan justere hvor tett og hvor dypt strålene skal gå.

- Huden strammet opp

- Pigmentflekkene borte

- Rynkene mindre

- Porene mindre

- Gløden kommer tilbake

Hvordan fungerer det?

Med ordet "fraksjonert" mener man oppdeling av én laserstråle så det dannes mange små stråler som treffer huden skånsomt i et tett nettverk. Disse små strålene varmer opp huden tilstrekkelig til at kollagen og elastin blir stimulert til økt dannelse. Kollagen gjør huden sterk, mens elastin gir huden smidighet og elastisitet.

- De om ønsker en strammere hud med mer glød

- Tunge øyelokk og poser under øynene

- "Røykelinjer" rundt munnen

- Fine linjer/rynker

- Acne arr

Etter behandlingen

Ettersom hvor dypt man ønsker å gå med laseren, vil det variere hvordan tiden etter behandlingen arter seg. Vanligvis vil man kunne gå tilbake på jobb samme eller neste dag, bare litt varm og rød i ansiktet. Dersom man avtaler en dypere behandling (acnearr, store porer, dype rynker) kan det tilkomme lett flassing. Da er det noen som ønsker å planlegge behandlingen slik at den kommer før helg eller ferie. Vi tar alltid hensyn til kundens ønske og behandler i henhold til det.

image

/static/3a95aac467cb3c3d9db46fd1d23641e3/hudfornying_image-scaled-1.jpg

Er du usikker på hvilken behandling som er riktig for deg? Bestill en gratis konsultasjon i dag.

/static/2e1fe349836c7a8961f7949d232db8bb/kvistar-scaled-1.jpg